В седмиците преди Свети Валентин, CBS News включва истории за любов, която

...
В седмиците преди Свети Валентин, CBS News включва истории за любов, която
Коментари Харесай

Двойка оцеля след самолетна катастрофа с изгаряния, които биха променили живота им – но не и любовта им един към друг

В седмиците преди Свети Валентин, CBS News включва истории за обич, която разцъфтява макар невъобразимите шансове. Това е последната история в поредност, която наричаме Любов, против всичко.

Стефани Нилсън знаеше, че брачният партньор й Крисчън е този от първия миг, когато двамата се срещнаха. Беше 2000 година и тя беше единствено на 18 години, когато Крисчън, тогава на 21, влезе в строителната компания на татко си, където тя работеше, до момента в който посещаваше учебно заведение.

„ Той влезе през вратата, с цел да пристигна и да продава мобилни телефони, и незабавно се почувствах доста привлечена от Крисчън – и почувствах, че има нещо там и това беше явно за мен “, сподели тя пред CBS News.

Диалозите NieNie.

Те към момента бяха мощно влюбени, когато се качиха на дребен аероплан, благосъстоятелност и пилотиран от Дъг Киниърд, за пътешестване от ранчото на фамилията на Крисчън в Ню Мексико до дома им. Беше 16 август 2008 година, единствено седмица откакто най-голямото дете на семейство Нилсън, Клер, в този момент на 22, беше тръгнало в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР